• Fiskelykke
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2
operaball presse_400x266

Sangkraft Berlevåg inviterer nye sangere

Sangkraft Berlevåg inviterer nye sangere til Finnmark Operakor. Nye spennende prosjekter venter, og i mars 2011 settes ”Les Miserables/Miss Saigon” opp som en helaftens forestilling.
Foto: Svein-Harald Robertsen

Vår dirigent, slovenske Ursa Lah, har oppnådd stor suksess med kor i Europa, og sangerne som var med i Finnmark Operakor og ”Operaball” forteller at de har lært enormt mye, og at det er veldig inspirerende å synge med Ursa.

 

Vi er interessert i sangere som ønsker å utvikle seg, og oppfordrer unge sangere fra 17 år og oppover, - og spesielt unge menn, til å melde seg. Vi har ingen øvre aldergrense.

Dette er din anledning til å bli med i Finnmark Operakor og nye suksésser gjennom samarbeid mellom amatører og profesjonelle.

Det er en fordel om du kan synge etter noter, men ingen forutsetning. Det viktigste er at du har interesse for korsang, og har god sangstemme.

 

Kandidater som melder seg på prøvesynginga dekker selv evt. reisekostnader.

De som blir tatt opp i koret betaler en egenandel på 500 kroner for hver korsamling inkl. reise. Vi dekker resten. Studenter slipper egenandelen.

 

Prøvesynging:

Alta fredag 1.oktober kl. 1200 og kl. 1700, Alta Videregående skole, Musikkavdelingen.

 

Hammerfest lørdag 2.oktober kl. 0900, Arktisk Kultursenter, Kulturskolens øvingsrom.

 

Vadsø søndag 3.oktober kl. 1100, Kulturskolen i Vestfløyen på Sentrum Skole.

 

Kirkenes søndag 3.oktober kl. 1700, Musikkrommet Kirkenes VGS, Hessengveien, Hesseng

 

Påmelding

Skriv en e-post til postmottak@sangkraft.no

 

Ytterligere opplysninger:

Hjemmeside: www.sangkraft.no  evt. Ellen Samuelsen mob. 93095606 eller Bernt Johan Ottem mob. 90518759

”Operaball” gikk for fullt hus i Berlevåg 5.september. Forestillinga var Sangkraft Berlevågs første produksjon, og ble satt opp i samarbeid med ”Musikk i Finnmark”.

Tilstede under forestillinga var sjefen for Den Norske Opera og Ballett, operadirektør Tom Remlov, som uttaler til avisa Finnmarken:

– Dette var strålende, underholdene, rørende, veldig imponerende og høy kvalitet. – De strekker seg langt utover amatørambisjonene. At et kor har slike ambisjoner, er veldig spesielt. – Det krever en sterk vilje å få til såpass mye på kort tid, det viser at Sangkraft Berlevåg etter hvert kan bli en partner for oss, sier Remlov.

Nå venter operasjefen på nye prosjekter. – Operakoret har uante muligheter, dette er bare begynnelsen.

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS