• Fiskelykke
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2
bjarne

Nessebys ”Rydrik” fikk oppmerksomhet fra Nesseby kommune

Bjarne Mikkelsen som vi ofte ser i Varangerbotn med rake og spade, fikk ny trillebår, kost, rake og spade fra Nesseby kommune.

I lengre tid har Nesseby kommune lagt merke til arbeidet som Bjarne Mikkelsen legger ned i Varangerbotn for å holde sentrum ryddig og pent.

 
Mikkelsen gjør det frivillig, og ber ikke om betaling for arbeidet. –Man må ha noe å gjøre for å holde seg i form, sier han.
 
Han vil ikke sette seg selv i lys, men ser dette som en mulighet til å oppfordre resten av innbyggerne i Nesseby kommune til å gjøre en innsats i sine nærområder for å holde kommunen ryddig og ren.
-Det er mye morsommere og komme til et sted hvor det er ryddig og pent. Er viktig å gjøre det man kan for å rydde sentrum før turistsesongen begynner, slik at turistene velger å stoppe i Varangerbotn, sier Mikkelsen.
 
Han vil også skryte av barnehagen som var og ryddet sentrum. –Dem gjorde en veldig god jobb, nesten jeg endte opp arbeidsledig og måtte forhøyes til inspektør, sier Bjarne med et smil om munnen.
Oppfordringen går derfor til skolene, at dem og rydder i sine nærområder.
 
Når vi tok kontakt med Bjarne Mikkelsen for å takke arbeidet hans, ga han uttrykk til at han ønsket seg en trillebår som kunne lette jobben hans. Han spurte derfor om kommunen hadde en gammel trillebår som han kunne overta. Med den gode jobben han har gjort i mange år, syntes vi det var feil at han sku ferdes med en gammel trillebår, så vi valgte å kjøpe han en ny trillebår, kost, rake og spade som Bjarne Mikkelsen kan bruke når han rydder sentrum.
 
Til slutt vil vi understreke Bjarnes oppfordring til alle borgerne, spesielt foreninger/lag i hele kommunen gjør en innsats for å holde kommunen ryddig og ren.
Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS