• Fiskelykke
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2

Kulturskolen 08/09

Kulturskolen starter opp igjen!

Sommerferien er snart over, og skolene starter opp igjen.

Kulturskolen har tilbud om musikkundervisning fra høsten av og planlegger oppstart 27. august - en uke etter skolestart.

Søknadsskjema fylles ut av både nye elever og tidligere elever som ønsker å fortsette. Påmeldingen gjelder for hele skoleåret 2008/2009. Søknadsskjema finner du  her.

 

Musikk Rockeband:

Kurset går over hele skoleåret. Alder: Fra 5. klasse og opp.
Undervisningstid 45 min. Sted: Karlebotn skole. Lærer: Kjetil Balto

FRIST FOR Å SØKE OPPTAK

Annonseringen av tilbudet har kommet sent i år, og elever blir tatt opp inntil klassen er full. Søknadsfristen for opptak er 19. august. Søknader som kommer inn etter fristen blir tatt hensyn til om dette sees som formålstjenlig for skolen.

AVLYSNING AV UNDERVISNING/UTMELDING

Det har vist seg at det kan være vanskelig å skaffe vikar, derfor forbeholder kulturskolen seg retten til å avlyse inntil 2 gangers undervisning i høsthalvåret og inntil 3 ganger i vårhalvåret uten at dette medfører tilbakebetaling av avg. Hvis en elev slutter etter at kurset er begynt , blir det krevd full elevavgift.

ADMINISTRASJON

Du finner administrasjonen for kulturskolen på servicekontoret i Varangerbotn.

Adresse: Nesseby kommune, 9840 Varangerbotn. Telefon: 78960043 E-post: jorgen.betten@nesseby.kommune.no

photo 160tuba

Korpsundervisning

Uavhengig av kulturskolen starter også Nesseby Musikkorps opp en uke etter skolestart. Torsdag 28. august blir første samling. Påmeldinger sendes til Nesseby Musikkorps v/Maria Jensaas, 9840 Varangerbotn. Korpset tar opp så mange medlemmer som mulig, og tar sikte på å gi en bred undervisning innenfor musikkfaget.

Elever fra 5. klasse og oppover kan bli med i korpset. Antall instrumenter er begrenset, så opptaket vil naturlig begrenses av dette.

 

Velkommen til et nytt kulturskoleår

Jørgen Betten
Kulturkonsulent

 

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS