• Fiskelykke
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2

Kommunalt servicekontor i Varangerbotn

Noen lurer nok på hva det er som skjer i \"gammelbanken\" i Varangerbotn. Svaret er klargjøring av det nye servicekontoret for Nesseby kommune. Offisiell åpning er mandag 3. september. Kontoret skal også yte enkle banktjenester.
oppussing 2 Odd Arne og Jan Kåre

Pr. dag ser det ganske rotet ut og midt i kaoset står virksomhetsleder for samfunnsutvikling Odd-Arne Dikkanen med baufil i handa, mens prosjektarbeider Jan Kåre Bueng svinger malekosten. 

 

Når undertegnede ytrer tvil om at lokalet vil være i orden til den offisielle åpningen, hevder de begge med sterke røster at alt vil være klappet og klart den 3. september.  

Vi er kommet på nett idag!! sier Odd-Arne med et fornøyd smil om munnen.

Odd-Arne, som vil ha kontorsted i lokalet, opplyser at når kontoret er i drift, vil folk flest kunne henvende seg direkte til servicekontoret for å få utført eller bestille kommunale tjenester.   Åpningstiden vil være fra kl. 09.00 - 14.30.

Etter planen skal det være 5 arbeidsplasser i lokalene, bl.a. en kulturkonsulent og en samfunnsutvikler.  Sentralbordet for kommunen er også tenkt plassert i servicekontoret.  En tror, fra kommunens side, at med et mer tilgjengelig servicekontor vil en kunne yte bedre service til kommunens innbyggere.

Banktjenester

I samarbeid med Sparebank1, skal Servicekontoret også utføre banktjenester.  Dette går bl.a. på uttak av kontanter med betalingskort, innskudd, regningsbetaling samt bestilling av banktjenester som forsikringer og  lånesøknader.

Odd Arne opplyser ogsa at det allerede under Vuonnamarkkanat på lørdag vil være mulig å ta ut kontanter gjennom betalingsterminal.

Samarbeidet med banken er spennende.  I små kommuner er vi nødt til å tenke og handle utradisjonelt for å opprettholde servicen til kommunens innbyggere, avslutter Odd-Arne. 

Finnes det andre kommuner i Norge som utfører banktjenester ??

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS