• Foto: Lena Kristianssen
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2

Bedre livskvalitet i Nesseby

Nesseby ønsker deg velkommen til å bosette deg i vår kommune. Vi er ikke som New York eller Paris, men det er heller ikke noe vi ønsker å bli. Vi vil at du, sammen med oss, skal kunne utfolde deg i en variert og uberørt natur med fjell, vidder, innsjøer og en fiskerik fjord. Vi kan tilby deg en vennlig og oversiktlig kommune med et utall av muligheter. Kort sagt, god livskvalitet!

Hvit kirke, på et nes, sjø, sommer

Nesseby kommune ligger vakkert til i indre del av den fargerike og fiskerike Varangerfjorden. Vi er ca 900 innbyggere som gjerne vil dele våre muligheter med deg. Vi bor sentralt langt nord og øst i landet med kort veg til nabolandene Finland og Russland. Fra kommunesenteret Varangerbotn som ligger innerst i fjorden er det ca. 35 km til Finland og ca. 110 km. til Russland.

Gratis boligtomter

Vi har veldig god plass i vår kommune og tilbyr derfor gratis boligtomter til dere som ønsker å bygge hus.  Ta kontakt med servicekontoret i Varangerbotn (40 44 05 00) for nærmere opplysninger. Se ledige tomter her.

Familievennlig

Kommunen er et trygt og godt sted vokse opp i.  Skolen i kommunen er todelt med en barne- og en ungdomsskole.  Klassene er små og lærerne har god tid til hver elev.

Også våre eldste er i gode hender. Nesseby helsesenter fikk 2. plass i den landsomfattende konkurransen "Det nytter-prisen" i 2004, og i 2005 åpnet vi sansehagen for våre eldre. 

Økonomiske fordeler ved å bo i Nesseby kommune og Finnmark
Innbyggerne i kommunen nyter godt av fordelene nedskrivning av studielån, mindre skatt, mer barnetrygd, fritak for el.avgift og bedre husbankbetingelser.   Les mer


Mere om Finnmark

 

 

 

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS