• Fiskelykke
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2

Plan-, Utvikling- og Stab

Tlf. 40 44 05 00

Virksomheten Plan-, Utvikling- og Stab er en sentral virksomhet i det kommunale systemet. Når du kontakter kommunen, kommer du til sentralbord som ligger i servicekontoret. Her kan du få svar på spørsmål om den kommunale organisasjonen, og du vil bli satt over til riktig person for videre hjelp.

Vi har de fleste skjemaene du trenger, og hjelper deg gjerne med utfylling av disse, også dispensasjonssøknader.

Nesseby kommune er en sjøsamisk kommune, noe som gjenspeiler seg i hele samfunnet. Språkkontoret arbeider med viderutvikling av samisk språk, og er lokalisert i vårt språksenter, Isak Saba senteret.

Kulturkontoret jobber med styrking og utvikling av kulturlivet i kommunen. Biblioteket og bibliotekbussen er flittig besøkte kulturarenaer, og du kan også bestille bøker her.

Næring og nyetablering er en viktig del av samfunnsutviklinga. Vi jobber stadig med å styrke eksisterende næringsliv, initiere og tilrettelegge for nyetablering.

 

Ansvarlig virksomhetsleder
NavnOlaf Trosten
TittelAdministrasjonssjef
Telefon40 44 06 11
  
E-postolaf.trosten@nesseby.kommune.no
PostadressePostmottak, 9840 Varangerbotn
BesøksadresseRådhuset

 

  

 

Servicekontoret
 

Vi hjelper kommunens innbyggere. Vi svarer på spørsmål og prøver å være behjelpelig på alle måter. Dere kan besøke oss i Varangerbotn, eller ringe oss.

Les mer

 Bibliotek/bibliotekbuss
 

For de som er glade i å lese, står vi alltid til tjeneste med å enten finne frem bøker, anbefale eller fortelle om bøker.

Les mer her

Kultur
 

Kultur en del av hverdagslivet vårt. Vi ønsker å gi kommunens befolkning mulighet til å arbeide med kultur, slik at kommunen får et rikt kulturliv.

Les mer her

Næring
 

Næringslivet i kommunen består for det meste av mindre produksjons og servicebedrifter. Fisket alltid hatt stor betydning for kommunen. Reindriftsnæringen har også en sentral plass i kommunens næringsbilde.

Les mer

Språk
 

Kontoret arbeider med å gjøre kommunen tospråklig, og yter språkhjelp til alle som trenger det i kommunen.

Les mer her

Skjemaer

 

 

Vi har  skjemaer for ulike søknader. Vi er behjelpelige med å finne riktig skjema, og også med utfylling av disse dersom du trenger hjelp. 

Her finner du skjemaene

Motorferdsel i utmark/ dispensasjoner
 

Her finner du informasjon om dispensasjon fra lov om motorferdsel i utmark,  samt søknadskjema.

Les mer

 

  .

 

 

 

 

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS