• Fiskelykke
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2
Mortensnes-i-snøstorm-fix

Test ut mobilguiden til Ceavccageađge/Mortensnes!

Ring 21 03 19 20 med din mobiltelefon og bli med på en vandring gjennom 10.000 år!

Foto: Torbjørn Bjørkli
Museet har i lengre tid jobbet med å få på plass mobilguiding på Ceavccageađge/Mortensnes. Nå kan tilbudet endelig tas i bruk! Mobilguiden er først og fremst ment for bruk i kulturminneområdet, men her er det kunnskap om fortida, joik og eventyr som kan være like interessant og spennende å høre på om du sitter hjemme i din egen stue.
Så enkelt er det: Ring 21 03 19 20 med mobiltelefonen din. Tast 9 i løpet av velkomstmeldingen hvis du ønsker å høre informasjonen på samisk. Etter å ha hørt velkomstmeldingen taster du inn nummeret for temaet du ønsker å høre.

Lister på samisk og norsk over temaene finner du på museets nettside http://varjjat.org/web/index.php?odas=113&giella1=nor. (Evt. gå inn på www.varjjat.org og klikk på "Nyheter". Der finner du link til mobilguidingen.)

Du betaler kr. 40,-* og kan da ringe tilbake så mange ganger du vil i løpet av de neste 4 timene. Du betaler vanlige tellerskritt for tiden du ringer.

Vi vil gjerne ha publikums meninger om dette tilbudet! Gi oss gjerne tilbakemelding på SMS til 481 51 037 eller mail til info@varjjat.org.

Dette prøveprosjektet er finansiert av Norsk Kulturråd (kr. 100.000,-) og Sametinget (kr. 100.000,-). Carrot Communications har hatt ansvaret for de tekniske løsningene.Vi har også hatt noen gode lokale samarbeidspartnere i dette arbeidet: Isak Saba-senteret har oversatt tekstene til samisk, Gunn-Britt Retter har lest dem inn, Ann Jorid Henriksen har lest eventyrene og Øystein Nilsen har bidratt med joik. Harald Devold har gjort opptakene og redigert dem. Tusen takk til alle sammen!

*Betalingen skjer ved at kr. 40,- belastes din telefonregning. Du mottar en SMS som bekrefter dette.
Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS