• Foto: Lena Kristianssen
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2

Setter opp kabaret!

For første gang har medlemmer i sangkoret UNTAK og revygruppa UNTAK slått seg sammen for å lage en forestilling.

Klassiske kabaretnumre, dempede ballader, barbershop og fengende pop er bare noen av musikkstilene kabareten favner over.  Det blir solonumre, duetter, trio, kvartett og fullt kor på scenen i denne aller første kabareten som UNTAK setter opp.

-Vi har vært så heldige å få med oss to dyktige musikere,  Stamen Stanchev og Sten Gøran Olsen, som tilfører forestillingen mer enn vi kunne drømme om,  sier produksjonsgruppas leder og leder i revylaget UNTAK, Jonny Grimsø.

Som vanlig er UNTAK flerspråklig. I løpet av forestillingen synges det på begge norske målfører, tysk, samisk og engelsk -  og det musikalske følget kan også fort vise seg å favne over mange språk.

For første gang spiller UNTAK ved Tana bru. Kabareten settes opp på Tana miljøbygg.  – Vi håper at både tanaværinger, nessebyværinger og andre som liker teater og musikk, vil tilbringe lørdag 5.juni i vårt selskap.

Kabareten er en del av det store kulturskoleprosjektet ”Kom i fokus”,  hvor UNTAK er Tana og Nesseby kulturskolers samarbeidspartner. Ett av målene med prosjektet er å løfte vår egen produksjonskompetanse.  Når det i tillegg er så morsomt som dette, gjør jobben seg selv. Vi har jobbet med å sette sammen denne kabareten siden i januar, og nå går vi inn i innspurten. Vi gleder oss til 5.juni  og håper å se en fullsatt sal, sier Grimsø.

Billettene er lagt ut for forhåndssalg på MIX-kiosken i Tana og sølvsmia i Varangerbotn. Etter kabareten fortsetter samværet i Galleri Martin med jamming, mat og drikke. Hvis noen i publikum har blitt inspirert i løpet av forestillingen, kan de altså selv bidra med underholdning ut i de små timer. Dette blir en knallstart på sommeren! Avslutter Grimsø. 

kabaret
Leder og nestleder i produksjonsgruppa, Jonny Grimsø og Trine Länsman, lytter og noterer.

  

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS