• Fiskelykke
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2
løvetann_100x98

Penger til teater, ungdomsaktiviteter & kulturliv!

Norsk Frilynt Ungdomsforbund deler ut 1,2 millioner kroner til frivillige lag og foreninger som driver med teater, skolerevy, dans, musikk, film, fritidsklubbarbeid eller andre kulturaktiviteter.1,2 MILLIONER SKAL UT:
Søk Frifond hos Frilynt innen 1. oktober!
Norsk Frilynt Ungdomsforbund skal dele ut 1,2 millioner kroner til våre medlemmer! Søk innen 1. oktober. Og er ikke laget medlem fra før, kan dette fikses samtidig. Sjekk ut på www.frilynt.no.

 

Søk VO-midler nye lag


SØK HELE ÅRET:
Har dere husket å søke VO-midler?
I fjor mottok våre medlemslag 1,2 millioner kroner i voksenopplæringsmidler (VO-midler). Men det var bare rundt halvparten av medlemsgruppene som søkte. Det vil si at enda flere grupper kunne ha fått penger gjennom ordningen. I år har vi lyst til å sette ny rekord! Ingenting er bedre enn om flere nye lag også får nyte godt av VO-midlene!
 
Vi vil at alle medlemslag i Frilynt søker VO-midler. Det er viktig både for å beholde ordningene, og gode penger å få med seg til aktiviteten i laget. Det er ikke uvanlig å motta mellom 20.000 og 100.000 kroner årlig på denne ordningen. Det er enklere enn du tror!
 
VO-midlene går til læringsaktiviteter i laga. Og for eksempel i en teaterproduksjon er det masse læring. Skuespillere, dansere, sangere, PR-gruppa, kostymegjengen, kulissegjengen, produksjonsapparatet, lys, lyd og band er eksempler på aktiviteter som kan gi kroner i kassa! Det viktige er at timene man bruker i de ulike gruppene blir registrert og innmeldt til vårt studieforbund, Populus.

Kunngjøring og søknadsskjema frifond 2011 NYE LAG

Kunngjøring og søknadsskjema som word dok.

 

 

 

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS