• Fiskelykke
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2

Nyborg Helselag fikk Lionsprisen

Nyborg Helselag mottok Lionsprisen på kr 30.000,- på Tana og Nesseby Lions Clubs messe sist lørdag.
Foto: Mari-Ann Nilssen

Foreningen er nesten 100 år og er en frivillig og humanitær forening som er tilsluttet en landsomfattende organisasjon.

Deres motto er helse, omsorg og trivsel, og foreningen har i alle år jobbet med helsefremmende arbeid for barn, voksne og eldre.

Det startet med bekjempelse av tuberkulosen. I dag er det hjerte/karlidelser og eldresaken som er i fokus. For å spre glede og hygge, og motvirke ensomhet arrangerer laget sosiale aktiviteter for hjemmeboende eldre og funksjonshemmede som ikke har så mange tilbud ellers. Blant annet har de ukentlige matdager, og da henter og bringer den faste sjåføren spisegjestene med egen minibuss til eget foreningshus. Likeså kjører han et par ganger året de eldre på handle- og koseturer. Familiejuletrefesten 3. juledag har vært en fast tradisjon siden starten for 96 år siden.

Laget har ikke så mange medlemmer, men er meget driftig. For å finansiere alle tilbudene holder de bingo, bruktmarkeder og utlodninger.

Laget har hatt samme leder i over 30 år, og hun og ektemannen er to ildsjeler som det står stor respekt av.

Lederen i Nyborg Helselag, Lydia Michelsen, takket og sa at hun ble veldig glad for prisen. Pengene vil komme godt med, sa hun.

IMG  8011 Brynly B, Lydia og Thorleif M.JPG
Leder i Tana og Nesseby Lions Club, Brynly Ballari, overrakte en gavesjekk på kr 30.000,-, diplom og blomster til Nyborg Helselag ved Thorleif og Lydia Michelsen. 
 
IMG  8018 Lydia takker
En rørt og meget glad Lydia takket for prisen.
 
Thorleif og Lydia m prisen
Thorleif og Lydia Michelsen har gjort en kjempeinnsats for Nyborg Helselag i alle år, og er to virkelig store ildsjeler som det står stor respekt av.

 

Andre artikler med Helselaget:

Se bilder fra juletrefesten 2012

Helselaget 90 år

Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS