• Fiskelykke
  • Reingjærde
  • Catwalk
  • Brygge
  •  17 mai
  • toppbilde 1
  • toppbilde 2
grasbakken_200x150

Feilaktige påstander i Finnmarken

Grasbakken Hytte- og Båtutleie

I bladet Finnmarken den 2. januar brukes det uttrykk som "ulovlig campingplass" og "ikke godkjent campingplass" om Grasbakken Hytte- og Båtutleie.
Uriktige påstander kan være til skade for etablerererne og må korrigeres.
Bakgrunnen for påstandene om ulovlig campingplass er at det ikke er søkt om bruksendring for eiendommen.

Til det må bemerkes at eiendommen er registrert som boligeiendom og etablererne har fått kommunens tillatelse til å sette opp to hytter på eiendommen. Fra kommunens side vurderer vi det slik at det ikke er nødvendig å stille krav om bruksendring av den enkle grunn at det drives begrenset utleie av hytter på eiendommen.

I vurderingen inngår også at etablererne Anne Line og Freddy Eliassen planlegger en større utbygging på Fiskenes ved Nyelv slik at hovedaktivitetene i fremtiden kommer til å foregå i dette området.

Det kan også bemerkes at det foreligger godkjent avkjørsel til eiendommen.

Betegnelsen "ulovlig" eller "ikke godkjent campingplass" er dermed ikke riktig.

Forøvrig kan opplyses at etablererne Anne-Line og Freddy Eliassen har lagt ned et stort arbeid og investert godt over en million kroner på eiendommen. De største investeringene er gjort uten offentlig støtte. Kommunen har kun vært inne med støtte til mindre tiltak.

Det er beklagelig om uriktige påstander som spres gjennom Finnmarken ødelegger for satsingen som er gjort av etablererne.

Anne-Line og Freddy ønskes til lykke i det videre arbeidet med å etablere en levedyktig og spennende reiselivsbedrift i naturskjønne Grasbakken.
Tips en venn  Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS